Michala Halásová Krimi

Posledná rozlúčka po tragédii: Julku (†15) prišlo odprevadiť do neba 300 ľudí

Približne 300 ľudí ju prišlo vyprevadiť na jej poslednej pozemskej ceste. Julku pochovali v bielej rakve a v bielych šatách. Išlo už o tretí pohreb v rodine v tomto roku. Mladé dievča zahynulo minulý týždeň pod kolesami vlaku.

Ilustračný obrázok k článku Posledná rozlúčka po tragédii: Julku (†15) prišlo odprevadiť do neba 300 ľudí
Zdroj: Dnes24.sk

Na Julkin pohreb sa poskladali priatelia a rodina. S láskou na ňu spomínam," povedala pre TV JOJ jedna z kamarátiek. A ďalšia si vynára z pamäte, ako rada Julka zvykla tancovať. „Chcel by som sa poďakovať všetkým, ktorí mi prispeli na tento pohreb,“ hovorí Julkin otec. V rodine je to tento rok po starej mame a vnúčikovi už tretí pohreb.

Julka sa podľa informácií portálu noviny.sk dobre učila a rada maľovala. Vo výtvarnej si užila nejeden úspech. Pre niektorých je jej smrť záhadou. Ona však všetko vysvetlila v liste na rozlúčku. Svoj život ukončila pre nešťastnú lásku.

Iba 15-ročná Julka zomrela pod kolesami vlaku ešte minulý týždeň cestou do školy. K tragédii došlo na Pavlovičovom námestí. Už v minulosti sa neďaleko od miesta tejto tragédie na železničnej trati stalo viacero nešťastí. Smrť tu čakala aj na dve dievčatá, ktoré si tadiaľ chceli skrátiť cestu.

Julka po sebe zanechala svojim rodičom aj list na rozlúčku. V ňom sa vyznala z nešťastnej lásky k 27-ročnému mužovi, ktorý ju však vraj odmietol. Mladíkovi malo údajne prekážať, že Júlia je Rómka. „Povedal jej, aby si našla seberovného,“ upresnila matka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM