Tomáš Šuhajda Krimi

Policajti už obvinili 54-ročného Humenčana zo sexuálneho exhibicionizmu: Takto opisujú jeho vyčíňanie!

Z prečinu výtržníctva obvinili humenskí policajti 54-ročného muža z Humenného, ktorý sa mal v uplynulých dňoch dopustiť na rôznych verejných miestach v Humennom sexuálneho exhibicionizmu v prítomnosti skupiny osôb mladších ako osemnásť rokov.

Ilustračný obrázok k článku Policajti už obvinili 54-ročného Humenčana zo sexuálneho exhibicionizmu: Takto opisujú jeho vyčíňanie!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Dňa 3.6.2013 v čase okolo 18:00 h prišiel na bicykli na roh ulíc Ševčenková a Hrnčiarska, kde mal pred piatimi maloletými dievčatami masturbovať. V konaní mal pokračovať aj keď kričali nech prestane, lebo zavolajú políciu. Nasledujúci deň prišiel v čase okolo 16:00 h na bicykli k materskej škole na Tyršovej ulici, kde mal opäť pred maloletými dievčatami masturbovať. Keď dievčatá začali kričať, aby prestal, lebo zavolajú políciu, tak nasadol na bicykel a odišiel. O dva dni neskôr, teda 6.6.2013, prišiel na bicykli v čase okolo 9:50 h k areálu ZŠ Pugačevova a pred dvoma mladistvými dievčatami mal masturbovať. Dievčatá zakričali na učiteľa, ktorý tam prišiel, pričom obvinený nasadol na bicykel a odišiel preč. Posledný prípad polícia zatiaľ eviduje z 10.6.2013, kedy v čase okolo 9:50 h prišiel na bicykli do areálu ZŠ Jána Švermu. Pod oknom cvičebne mal začať masturbovať, čo spozorovali žiačky a upozornili učiteľku, ktorá to tiež videla. Na okne preto stiahla žalúzie na okne, čo obvinený spozoroval, nasadol na bicykel a odišiel,“ popisuje vyčíňanie tohto Humenčana krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Počas včerajšieho popoludnia polícia obvineného muža zadržala a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Zároveň bude na neho spracovaný podnet na vzatie do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM