Krimi

Polícia: Muž bil manželku aj deti a prechovával výbušninu!

Muž podľa polície spôsoboval manželke a dvom deťom fyzické i psychické utrpenie. Polícia dodala, že tiež bez povolenia držal zbrane a prechovával výbušninu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Muž bil manželku aj deti a prechovával výbušninu!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia informovala, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie vo veci zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby a vo veci zločinu nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami.

„Muž z obce Hostovice, v období najmenej od roku 2007 až doposiaľ v uvedenej obci ako aj na iných miestach, opakovane spôsoboval svojim blízkym (manželke a dvom deťom) fyzické i psychické utrpenie. Bil ich, fackoval, kopal, vulgárne im nadával a vyhrážal sa im. Páchateľ aj mnohými inými závažnými spôsobmi u nich vyvolával pocit strachu alebo stresu, čím ohrozoval ich fyzické a psychické zdravie.“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Hovorkyňa polície zároveň dodala, že spomínaný muž si taktiež zadovážil a v súčasnosti bez povolenia držal v rodinnom dome strelivo rôzneho druhu (najmenej 200 kusov), krátku guľovú zbraň, 3 dlhé guľové zbrane a bez povolenia prechovával výbušninu i viaceré rozbušky.

„Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol následne umiestnený do cely policajného zaistenia. Na základe dôkaznej situácie bol obvinený z uvedených trestných činov. Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov,“ povedala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM