Krimi

Polícia: Marek chcel v Humennom ukončiť spor, doplatil na to!

Podľa polície Marek (38) pristúpil v Humennom ku skupinke chlapcov, ktorí sa medzi sebou naťahovali, povedal im, aby s tým prestali a takto na to doplatil!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Marek chcel v Humennom ukončiť spor, doplatil na to!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva spáchaného v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo 21.10.2017, okolo štvrtej hodiny ráno, na Ul. Osloboditeľov, v Humennom.

„Marek pristúpil ku skupinke asi siedmich chlapcov, ktorí sa medzi sebou naťahovali a povedal im, aby s tým prestali. Jeden z prítomných mu začal vulgárne nadávať a sotil do neho. Marek spadol na zem, kde následne pocítil najmenej tri údery päsťou do oblasti tela,“ uviedla Jana Migaľová.

Krajská policajná hovorkyňa zároveň dodala, že tento fyzický útok spôsobil 38-ročnému mužovi zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie a predpokladané liečenie so sťažením obvyklého spôsobu života na 3–5 týždňov. „Ak sa páchateľovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky,“ uviedla Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM