Rôzne

Polícia informuje o úplnej uzávierke: Tadiaľto počas troch dní neprejdete!

Motoristi, dôležitá informácia pre vás. Prečítajte si nasledujúce riadky, aby ste počas svojej jazdy nezostali prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Polícia informuje o úplnej uzávierke: Tadiaľto počas troch dní neprejdete!
1
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia informuje motoristickú verejnosť o úplnej uzávierke cesty I/18 Nižný Hrabovec – Michalovce v zastavanom území mesta Strážske – Mierová ulica a to z dôvodu kompletnej rekonštrukcie železničného priecestia. „Pričom termín realizácie je stanovený v dňoch 19.4.2017 od 9.00 hod – 21.04.2017 do 18.30 hod. nepretržite,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa jeho ďalších slov túto opravu je investor a dodávateľ stavby a schopný, vzhľadom na dôležitosť štátnej cesty I. triedy a železničnej trate a na bezpečnosť a plynulosť železničnej a cestnej prepravy realizovať iba za úplného vylúčenia cestnej premávky v priebehu troch pracovných dni nepretržite.

Policajný hovorca doplnil, že obchádzková trasa je vyznačená dočasným dopravným značením a je vedená na rozhraní troch okresov – Vranov nad Topľou, Humenné a Michalovce, pričom navrhovaná obchádzková trasa je pre osobné vozidla po cestách I/18, III/3731, III/3735 a pre nákladné vozidlá po cestách I/15, I/18, I/19, II/554, II/558.

Pozrite si to na mape v pripojenej galérii.

Foto: ilustračné

Uzavretá Mierová ulica v Strážskom: Tu sú navrhované obchádzkové trasy
1
Galéria
Zdroj: ŽSR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM