Krimi

Polícia: Bratia z Humenného mali napadnúť a vyhrážať sa zabitím tehotnej žene!

Z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu výtržníctva obvinili humenskí policajti dvoch bratov (20r. a 22r.) z Humenného. Prinášame podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Bratia z Humenného mali napadnúť a vyhrážať sa zabitím tehotnej žene!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Krajský policajný hovorca Daniel Džobanik uviedol, že v nedeľu (22.10.2017) popoludní mali obvinení bratia napadnúť a vyhrážať sa zabitím tehotnej priateľke staršieho z nich.

„Keď v čase okolo 17:00 h prechádzala žena po ulici Dargovských hrdinov v Humennom pristúpil k nej mladší z bratov a niekoľkokrát mal do nej strčiť oboma rukami. Zároveň jej mal povedať, že jej otec ešte uvidí, že mu podpáli auto, že ju zabije, že nemá doma v noci ani spať. Hneď na to k nim pristúpil aj starší z bratov, ktorý mal do svojej priateľky strčiť a kopnúť do nohy. Následne sa jej taktiež mal vyhrážať zabitím,“ povedal Džobanik.

Krajský policajný hovorca zároveň dodal, že u ženy tak vzbudili dôvodnú obavu o jej život a zdravie, pričom jej nespôsobili žiadne zranenie. „Polícia oboch bratoch ešte v ten deň zadržala a po vznesení obvinenia boli umiestnení do cely policajného zaistenia s návrhom na väzbu,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM