Krimi

Policajti po telefonáte dievčiny vyrazili na zásah: Mladík sa pohlavne uspokojoval pod konštrukciou mosta!

Muži zákona vyrazili po telefonáte mladej dievčiny na zásah. Podľa polície sa pod konštrukciou mosta ponad rieku Torysa pohlavne uspokojoval mladý muž!

Ilustračný obrázok k článku Policajti po telefonáte dievčiny vyrazili na zásah: Mladík sa pohlavne uspokojoval pod konštrukciou mosta!
Zdroj: TASR

Dych berúce informácie z nášho kraja. Na oddelenie Policajného zboru v utorok mladá dievčina (20) podľa polície oznámila, že pod mostom na Ulici Bajkalskej v Prešove sa nejaký muž sexuálne uspokojuje.

„Po príchode policajnej hliadky na miesto bolo zistené, že pod konštrukciou mosta sa mladý muž dopustil hrubej neslušnosti tým, že sa pohlavne uspokojoval a to za prítomnosti ďalších osôb, prechádzajúcich v jeho blízkosti,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

„Muž svojím konaním vzbudil u okoloidúcich osôb verejné pohoršenie. Polícia zadržala 25-ročného Vladimíra, ktorý bol podrobený dychovej skúške … výsledok 0,00 mg/l,“ pokračovala ďalej krajská policajná hovorkyňa. Vladimír bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol obvinený z prečinu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM