Hokej

Pochyby hokejových fanúšikov o šanciach na postup: Vedenie MHK posiela jasný odkaz

Čo nevidieť a je tu koniec základnej časti druhej hokejovej ligy. Je veľmi pravdepodobné, že MHK Humenné si aj po roku zahrá finále proti najlepšiemu tímu skupiny A. Avšak...

Ilustračný obrázok k článku Pochyby hokejových fanúšikov o šanciach na postup: Vedenie MHK posiela jasný odkaz
Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí fanúšikovia nevidia veľké šance proti suverénnym Novým Zámkom. Kým v minulej sezóne bol finálovým súperom MHK Humenné klub z Dubnice, v tomto ročníku sú najlepším tímom druhej ligy skupiny A práve Nové Zámky. A to je veru poriadne silný protivník, ktorý hrá aj medzinárodnú MOL ligu a v jeho radoch korčuľuje množstvo kvalitných hokejistov, ktorí úrovňou ďaleko prevyšujú druhú slovenskú hokejovú ligu.

Fanúšikovia MHK pri pohľade na zostavu svojho obľúbeného tímu začínajú krútiť hlavami. Po odchode Mareka Náhlika a Martina Hopkoviča im chýbajú adekvátne náhrady a mužstvo sa namiesto posilnenia, aby mohlo nejakým spôsobom konkurovať Novým Zámkom, zdá sa skôr oslabilo.

Vedenie klubu sa však v týchto dňoch vyjadrilo prostredníctvom Facebooku k prípadným posilám. „Posilňovať káder máme v pláne najmä pred finále. Konkrétne mená nebudeme zatiaľ špecifikovať, môžeme však sľúbiť, že urobíme všetko preto, aby sme v tejto sezóne finále vyhrali a postúpili do 1. ligy.“

Fanúšikom humenského hokeja tak zostáva veriť a držať prsty, víťaz finále už nebude hrať v tomto ročníku baráž o postup s najslabším tímom prvej ligy, ale do vyššej ligy postupuje automaticky. Slová vedenia klubu tak pri pohľade na oslabenú zostavu môžu naliať novú nádej. Do konca základnej časti čaká hráčov MHK 6 zápasov, prvý zápas finále je na programe 4. marca. Finálová séria sa hrá na dva víťazné zápasy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM