Tomáš Šuhajda Rôzne

Po ich zhliadnutí budete mať dojem, že žijeme v rozprávke: 20 pozoruhodných záberov z nášho okolia!

Naša okolitá krajinka ponúka neuveriteľné množstvo krás, ktoré sa oplatí vidieť a kam sa oplatí zájsť. A to v každom ročnom období, v lete i zime... Ak sa k tomu pridá šikovná ruka fotografa alebo v tomto prípade presnejšie fotografky, vzniknúť môžu takéto jedinečné fotky. Pozrite si ich v galérii.

Ilustračný obrázok k článku Po ich zhliadnutí budete mať dojem, že žijeme v rozprávke: 20 pozoruhodných záberov z nášho okolia!
Zdroj: Dnes24.sk

Autorkou záberov je amatérska fotografka Irena. Fotí všetko, čo sa jej naskytne, no úplne najradšej prírodu, čo je na jej záberoch aj vidieť. Vždy rada fotila, často aj z auta, všelikde a hocičo.

„Fotenie bolo vždy mojou záľubou aj vášňou, ale intenzívnejšie fotím približne dva roky,“ ozrejmila pani fotografka žijúca v Snine a prezradila aj svoj veľký sen. „Samozrejme, mojim veľkým snom je venovať sa tomu aj profesionálne.“

Nás zaujali jej fotky pri potulkách najbližším okolím, ktorých výber si môžete pozrieť v galérii. Nájdete tam krásne zábery od najvýchodnejšej obce Nová Sedlica, cez obľúbené zemplínske letoviská Domašu a Šíravu, Starinu, Sninský Kameň až po zábery priamo z mesta Humenné.

Ďalšie fotky autorky si môžete pozrieť na jej facebookovom profile.

20 pozoruhodných záberov naprieč Zemplínom
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM