Rôzne

Plesať budú aj mladí Humenčania: Týmto bude ich ples jedinečný

Deň po dni zaľúbených je na programe ples pre mladých Humenčanov. Po rokoch to bude v Humennom prvý mimoškolský ples pre mladých. Plesajúcich čaká zopár prekvapení, tu je ochutnávka...

Ilustračný obrázok k článku Plesať budú aj mladí Humenčania: Týmto bude ich ples jedinečný
Zdroj: Dnes24.sk

Presne 15. februára 2014 sa uskutoční prvý mládežnícky ples v Humennom. „Do 18:20 bude fotografovanie párov fotografom Danielom Kontuľom, režisérom filmu Stálo to za to,“ popisujú naplánovaný úvod plesu á la Hollywood jeho organizátori, Frederik Gergeľ a Martin Ruščanský.

Fotky so súhlasom párov budú podľa ich slov súťažiť o skvelé ceny v súťaži Pár sympatia plesu. „Program bude tvorený talentovanými mladými Humenčanmi a čerešničkou na torte bude mini koncert humenskej kapely, ktorá zahrá známe hity. O hudbu sa postará DJ ONLY. Počas plesu bude súťaž o kráľa a kráľovnú plesu,“ prezrádzajú ďalej organizátori plesu. Jeho súčasťou bude, ako inak, aj tombola.

Pripravené majú aj ďalšie menšie súťaže pre súťaživé dvojice. Nebude chýbať napríklad ani večerná kapustnica. Ples sa uskutoční v estrádnej sále MsKS, záujemcovia nájdu viac informácií TU!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM