Tomáš Šuhajda Futbal

Piatoligista privíta lídra najvyššej súťaže! Padne v Jasenove rekordná divácka návšteva?

Už teraz sa o tom vo veľkom hovorí. Dedinu pri Humennom čaká futbalový sviatok. TJ Jasenov privíta lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Piatoligista privíta lídra najvyššej súťaže! Padne v Jasenove rekordná divácka návšteva?
Zdroj: TASR

V prvom kole porazili v derby zápase Ptičie 3:1. V tom druhom narazili na Medzev. Zápas skončil 3:2 a futbalisti TJ Jasenov tak postúpili do tretieho kola Slovenského pohára – Slovnaft Cupu. Už predtým vedeli, že ak Podbrezová zvíťazí vo Svidníku, v treťom kole ich čaká mimoriadne atraktívny súper. Súper z najvyššej futbalovej súťaže.

No nielen to. Železničiari sú aktuálne vo Fortuna lige na prvej priečke. A až za nimi sa nachádzajú tímy ako MŠK Žilina či Slovan Bratislava. Pohárový príbeh Jasenovčanov tak prinesie tento rok mimoriadne atraktívnu zápletku. Podarí sa piatoligistovi potrápiť „slovenský Leicester“?

Zápas TJ Jasenov – ŽP Šport Podbrezová sa uskutoční v stredu 14. septembra so začiatkom o 16-tej hodine. A chystajú sa naň nielen domáci Jasenovčania, ale i futbaloví fanúšikovia z Humenného a širšieho okolia, ktorým konfrontácia miestnych futbalistov s tými najlepšími v rámci Slovenska už roky chýba.

Možnosť prihlásiť sa do Slovenského pohára využilo v tomto roku 203 klubov z prvej až piatej ligovej úrovne: 12 klubov najvyššej Fortuna ligy, 18 klubov 2. ligy a 173 klubov zo súťaží riadených regionálnymi futbalovými zväzmi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM