Rôzne

Pekné strávenie času je na nich isté: Humenčania, o týchto podujatiach je dobré vedieť

Doprajte si pekné chvíle aj vy. Naša redakcia vám prináša výber tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia v Humennom počas tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Pekné strávenie času je na nich isté: Humenčania, o týchto podujatiach je dobré vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

Od utorka: Prázdninový festival

Začneme tipom pre mladučkých Humenčanov, ktorí majú tento týždeň jarné prázdniny. V Humennom si ich môžu ozvláštniť Jarným prázdninovým festivalom v Dome kultúry. V utorok o 10:00 hod. sa bude v kine premietať animovaná rozprávka Malý princ. V stredu v rovnakom čase sa uskutoční podujatie s názvom Veľkonočné vajíčko. A foyer Domu kultúry privíta šikovné deti, ktoré si budú chcieť pripraviť kraslice podľa svojich predstáv. Vo štvrtok sa k slovu opäť dostane kino a tentoraz budú od 10:00 hod. dávať animovaný film s názvom Ferdinand. V piatok príde na rad Detská párty s ujom Ľubom. Tá sa uskutoční v estrádnej sále od 10:00 hod. do 12:00 hod. Viac info tu.

Streda: Cestovateľský večer

V stredu od 19:00 do 22:00 hod. je v Adel cafe na programe podujatie s názvom Cestovateľský večer. Svoje zážitky z „odľahlej plávajúcej dedinky na konci sveta“ – Západný Kalimantan príde vyrozprávať cestovateľ a náš rodák Ján Kerekeš.

Piatok: ZHI REN / A Chance To Survive

Na koniec pracovného týždňa je v Nostalgia Music Pube pripravená nádielka tvrdej muziky v podobe dvojkoncertu kapely Zhi Ren z Írska a humenskej A Chance To Survive. Začiatok je o 22:30 hod.

Nedeľa: Tlmočník

V nedeľu o 17:00 hod. dávajú v Kine Fajn očakávanú snímku Tlmočník a na tomto slovensko-česko-rakúskom filme kooperovala ako výkonná producentka aj rodená Humenčanka Mirka. Viac o tom sa dočítate tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM