Rôzne

Parádny úspech talentovanej boxerky z Kamenice: Nikola sa stala majsterkou Slovenska!

Humenský okres má majstersku Slovenska v boxe! Stala sa ňou Nikola Cenknerová z ŠK Miko Fit-box klubu Kamenica nad Cirochou. A nastavené má už teraz ďalšie veľké ciele.

Ilustračný obrázok k článku Parádny úspech talentovanej boxerky z Kamenice: Nikola sa stala majsterkou Slovenska!
Zdroj: Archív Nikola Cenknerová

Má za sebou mimoriadne úspešný záver uplynulého roka. Mladučká boxerka z Kamenice nad Cirochou Nikola Cenknerová sa stala majterskou Slovenska pre rok 2017 a to v kategórii do 60 kilogramov. A to nie je všetko. Krátko predtým vybojovala prvé miesta v prvej aj druhej lige pre kamenický klub.

Ako prezradila pre náš spravodajský portál Nikola, zápas o majsterku SR bol poriadne bojovný, obe súperky mali totiž rovnaký štýl… „Keď mi po zápase zdvihol rozhodca ruku, tak som bola strašne nadšená, že sa mi podarilo privlastniť si tento titul majsterky,“ opisala svoje pozápasové pocity Nikola.

Tá navštevuje vysokú školu v Prešove, takže jej príprava bola a je o to náročnejšia. V novom roku si však už stanovila ďalšie ciele, ktoré chce dosiahnuť. „A aj napriek ťažkým dňom, ktoré momentálne prežívam doma, pôjdem si to všetko zobrať, aby som sa koncom roka zas mohla tešiť, ako som sa tešila úspešne tento,“ povedala mladá športovkyňa.

Pozrite si video z príprav Nikoly Cenknerovej na majstrovstvá SR.

Na titulnej fotke: Nikola Cenknerová po víťaznom zápase (v strede, 1. miesto)

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM