Rôzne

Pamätné dni Humenného sa blížia: Stánky s občerstvením budú meniť lokality

Pamätní dni mesta prinesú do Humenného poriadnu dávku akcií. A chýbať nebudú ani stánky s občerstvením. Počas štyroch dní prestriedajú tri lokality.

Ilustračný obrázok k článku Pamätné dni Humenného sa blížia: Stánky s občerstvením budú meniť lokality
Zdroj: Dnes24.sk

Pamätné dni mesta Humenné sa uskutočnia v dňoch 14.- 17. septembra a budú sa niesť v znamení 700. výročia prvej písomnej zmienky o meste. Pripravený je mimoriadne bohatý a atraktívny program. Humenčania a spol., ale aj návštevníci mesta zo širšieho okolia sa môžu okrem iného tešiť na Kristínu, Adama Ďuricu, Lenku Rakárovú a Lady Colors, Štátnu filharmónia Košice, Mariána Čekovský, Richarda Herrgotta, Hex, Alphaville a to nie je všetko…

Rôzne akcie sa uskutočnia na viacerých miestach: na námestí pred Domom kultúry, v Dome kultúry, pri Valaškovskom moste, na zimnom štadióne, pri zimáku, v skanzene či na amfiteátri. Kompletný program si môžete preštudovať tu.

A súčasťou Pamätných dní mesta Humenné budú, ako inak, aj stánky s občerstvením. Tie budú 14. a 15. septembra umiestnené na Gorkého ulici a k dispozícii počas oboch dní od 8:00 do 20:00 hod.

16. septembra sa však budú stánky s občerstvením nachádzať už pri zimnom štadióne a otvorené budú od 8:00 do 23:00 hod. 17. septembra do tretice opäť aj vzhľadom na prebiehajúci program zmenia svoju lokalitu a nájdete ich pred amfiteátrom a to od 12:00 do 22:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM