Tomáš Šuhajda Rôzne

Otvorenie moto sezóny: V Humennom štartuje spanilá jazda stovák dvojkolesových mašiniek!

Už v sobotu. Presne o jedenástej je naplánovaná z Humenného spanilá jazda motorkárov smer Monastyr v Krásnom Brode, kde prebehne jarné pokropenie motoriek a neskôr okolo tretej pokračuje spanilá jazda na Danovú, kde je už pripravený bohatý program.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie moto sezóny: V Humennom štartuje spanilá jazda stovák dvojkolesových mašiniek!
Zdroj: Dnes24.sk

Toto bude 6. ročník Otvorenia Motorkárskej Sezóny – Monastyr 2014 a jeho organizátorom je humenský nezávislý motorkársky klub Demon Proximum 665.

Minulý rok cez 400 motoriek

„Počet motorkárov sa každým rokom zvyšuje. Minulý rok bolo na Monastyre cez 400 motoriek, čo nás veľmi teší. Všetko však záleží hlavne od počasia, ale doteraz nám stále prialo, tak snáď to vyjde aj tento rok,“ priblížil Milan Strenk z DP665.

Z UK domov kvôli akcii

Účastníkmi podujatia bývajú motorkári z celého východného Slovenska. „Pravidelne k nám chodia priatelia napríklad aj z Banskej Bystrice. Máme tiež známeho, ktorý sa vracia domov na Slovensko kvôli tejto akcii, aj keď zvyšok roka trávi väčšinou v UK. Pozdravujem Slava :-),“ hovorí s úsmevom člen DP665.

Bohatý program na Danovej

Organizátori tak ako po minulé roky aj tento rok pripravili v areáli RS Danová bohatý program, pričom nebudú chýbať súťaže, bohatá tombola, vystúpenie kapely Trixon či Rockotéka až do rána…

„Vážime si každého jedného sponzora, ktorý nám akýmkoľvek spôsobom pomohol a všetkým sa chceme poďakovať,“ poznamenal Milan Strenk.

Všetko to vypukne už v sobotu 26.4. o jedenástej pri čerpacej stanici Shell v Humennom, odkiaľ štartuje spanilá jazda!

Fotogaléria: DP665 a plagát k akcii

Zdroj: DP665

DP665
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM