Rôzne

Oslavy 50. výročia Šíravy pokračujú: Ľudí čaká diskotéka v retro štýle!

Na Šírave to roztočia v retro štýle. Rekreačné stredisko, ktoré sa najviac spája ľuďom s diskotékami, zažije návrat do rokov minulých.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy 50. výročia Šíravy pokračujú: Ľudí čaká diskotéka v retro štýle!
Zdroj: Dnes24.sk

Návrat do rokov minulých

Letná turistická sezóna na Šírave sa nesie v retro štýle. Počas nej nechýbajú tradičné letné akcie, avšak obce Vinné, Kaluža a Klokočov pripravili pre návštevníkov Zemplínskej šíravy aj niekoľko noviniek. Najbližšie bude retro akcia v rekreačnom stredisku v Kaluži. Pri príležitosti 50. výročia začatia turizmu na Zemplínskej šírave si môžete vychutnať spomienkovú diskotéku v rekreačnom stredisku Kamenec na Šírave. 50. sezóna na Šírave pokračuje nedeľu 24. júla na Kamenci Retro diskotékou.

Čítajte tiež: Šírava oslávi 50-tku netradične: Celá letná turistická sezóna sa bude niesť v RETRO štýle!

Diskotékový Kamenec

Ako z názvu šíravskej akcie vyplýva, milovníci tanca a hudby sa stretnú teda s pesničkami doby už dávno minulej. Mladšie ročníky možno po prvýkrát a skôr narodení si zaspomínajú na staré hity. Tentokrát bude jedno z retro podujatí 50-tich osláv Šíravy v stredisku Kamenec, ktoré je najnavštevovanejším rekreačným strediskom Zemplínskej šíravy. Jeho areál je spojený s vodáctvom, rybárčením, kúpaním, vodnými športami a všetkým, čo prestavuje letný relax, ale najmä s diskotékami.

Čítajte tiež: DJ Robin (34) z Michaloviec to prezradil: Song, aký nesmel chýbať na žiadnej svadbe v Michalovciach

Retro kalendár kultúrnych aktivít na Zemplínskej širave v rámci 50. výročia ponúkne rekreantom okrem retro disco, 31. júla galaprogram a 5. augusta návrat na slnečný Lúč. Všetky akcie budú zamerané na spomienkový turizmus, s cieľom zažiť tzv. „Déja vu“.

Môže vás zaujímať:

Vodné radovánky v Michalovciach a okolí? Špeciálny ťahák, ktorý sa vám v lete zíde

V bazénoch na Šírave sa už okúpali prví návštevníci: Pri vstupe na ľudí čakalo prekvapenie

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM