Tomáš Šuhajda Krimi

Osadu Podskalka zachvátili plamene: Dvaja ľudia skončili v nemocnici

V humenskej osade Podskalka došlo k požiaru. Podľa polície sa v plameňoch ocitlo niekoľko tam stojacích drevených stavieb. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Ilustračný obrázok k článku Osadu Podskalka zachvátili plamene: Dvaja ľudia skončili v nemocnici
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu okolo 18-tej hodiny v blízkosti bytového domu nachádzajúceho sa v osade Podskalka v Humennom, došlo k požiaru bližšie neurčeného počtu tam stojacích drevených stavieb. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. „Tie slúžili ako šopy, drevárne a garáže,“ priblížila ďalej policajná hovorkyňa.

Okolnosti ako aj príčina požiaru bude podľa jej ďalších slov predmetom ďalšieho vyšetrovania. „Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecné ohrozenie, kde páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až jeden rok,“ uviedla ešte Migaľová.

V akcii okrem hasičov a polície boli aj záchranári. Ako Humenné 24 informoval hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel, 65-ročný muž a 17-ročné dievča sa intoxikovali splodinami horenia a pri vedomí boli prevezení do humenskej nemocnice.

Po včerajšom požiari: Podskalka očami paraglajdistu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM