Tomáš Šuhajda Rôzne

Oplatí sa vidieť: Zábery, ktoré dojali už tisíce Humenčanov!

Viac ako 50 000 videní na Youtube! Video z vydarenej akcie, ktorej organizátorom bol študent humenského štátneho gymnázia, sa tak zjavne dostalo ďaleko za hranice mesta. Dojímavé zábery z výnimočnej akcie - pozrite si videogalériu!

Ilustračný obrázok k článku Oplatí sa vidieť: Zábery, ktoré dojali už tisíce Humenčanov!
Zdroj: Dnes24.sk

Potešiť deti z detského domova. To bola hlavná myšlienka projektu Integrácia pomocou úsmevu, ktorý bol podporený z Európskych sociálnych fondov ako súčasť KomPraxu. Zapojilo sa 30 mladých ľudí, vrátane študentov Gymnázia arm. gen. L. Svobodu na čele s organizátorom celého projektu Jakubom Banikom.

Bohatý program, zaujímavé aktivity a hračky skutočne vyčarili úsmev na tvárach detí, veď pozrite VIDEO. Pre Jakuba Banika to bol prvý veľký projekt. „Mal som i určitú trému, no tá rýchlo opadla. Už len keď som videl tie usmievavé detské tváre pri príchode do telocvične, tak mi padol kameň zo srdca,“ hovorí Jakub.

„Celkovo akcia splnila moje očakávania, hoci bolo potrebné riešiť pár menších organizačných problémov, ktoré sa pri takmer každej takto veľkej akcii vyskytnú,“ zhodnotil študent, ktorý má už teraz v hlave ďalšie podobné i tematicky iné projekty.

Oplatí sa vidieť: Zábery, ktoré dojali už tisíce Humenčanov!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM