Tomáš Šuhajda Rôzne

Október sa blíži: TOP 3 akcií v Humennom, o ktorých by ste mali vopred vedieť!

Október už prichádza. V Humennom ponúkne viacero lákavých akcií. My sme vybrali tri z nich, ktoré považujeme za tie najatraktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Október sa blíži: TOP 3 akcií v Humennom, o ktorých by ste mali vopred vedieť!
Zdroj: Dnes24.sk

Ach, Júlia

Divadlo síce nemáme, no mnohých Humenčanov poteší z času na čas predstavenie v divadelnej sále Domu kultúry. A jedno atraktívne, s hviezdnym obsadením, sa odohrá aj v októbri. Konkrétne 11.10. so začiatkom o 19:00 si môžete prísť vychutnať bláznivú komédiu s názvom Ach, Júlia. O čom bude? Predstavte si, že najznámejší milenecký pár všetkých čias Rómeo a Júlia nezomreli – že 30 rokov žijú v typickom manželskom chomúte a snažia sa pochopiť svoju štrnásťročnú dcéru, no nič im nevychádza tak, ako kedysi plánovali. A William Shakespeare? Ten sa na to už nedokáže dívať, tak vstane z hrobu a… Hrajú: Csongor Kassai, Zuzana Mauréry/Aniko Vargová, Pavol Plevčík/Juraj Hrčka. Vstupné je 11 eur.

Dominika Mirgová

28. október. V tento deň bude divadelná sála tej istej budovy patriť speváčke Dominike Mirgovej, ktorá v našom meste vystúpi v rámci jej prvého sólového turné Armáda Tour. Predstaví sa s kapelou a v sprievode tanečnej skupiny VIP Crew. Zažiť môžete taktiež prekvapenia v podobe zaujímavých hostí. 80-minútová energická šou je určená mladým, ale aj starším fanúšikom. Začiatok koncertu je naplánovaný na 19:00. Po ňom bude nasledovať autogramiáda. Vstupné je 10 eur.

Fragile Queen Tour

Hudobnú skupinu Fragile zostavenú z viacerých známych osobností, ktoré interpretuje známe hity bez použitia akýchkoľvek nástrojov, snáď netreba nikomu bližšie predstavovať. 31. októbra predstavia v Humennom, do tretice v Dome kultúry, hity legendárnej kapely Queen. Návštevníci koncertu sa môžu tešiť na Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, We Will Rock You, Bicycle Race a mnohé ďalšie. Aj toto podujatie sa začne o 19:00. Vstupné: 20/21 eur.

Informácie pochádzajú z webovej stránky Mestského kultúrneho strediska a portálu ticketportal.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM