Rôzne

Oddýchnite si počas víkendu: Tipy na podujatia, ktoré prebehnú v Humennom

Víkend je tu a stráviť ho nemusíte len doma. Tu sú naše tipy, kam sa dá v Humennom vyraziť...

Ilustračný obrázok k článku Oddýchnite si počas víkendu: Tipy na podujatia, ktoré prebehnú v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné – Fintice

Sobota, 14:00. Futbalisti FK Humenné v tejto sezóne stále nenašli premožiteľa a suverénne kraľujú v tabuľke 4. ligy Sever. Okrem 1 remízy majú na konte 12 výhier a ďalšiu budú chcieť pridať na domácom ihrisku Pri mlyne. Proti bude súper zo stredu tabuľky, OŠK Fintice.

Smejko a Tanculienka

Sobota, 16:00. V Dome kultúry si deti veru prídu na svoje. V našom meste sa uskutoční koncert Smejka a Tanculienky s názvom Kuk ani muk! Ako inak, nebudú chýbať pesničky ako Motáčik Popletáčik, Sestričky farbičky, Tri prasiatka, Škaredé káčatko, Usmej sa, Ahoj, ahoj… ale odznie aj žiadaný Boxeristu, Vajce na vandrovke či BabaJaga… Úplne nové predstavenie potrvá približne jednu hodinu. Na záver bude možnosť odfotografovať sa či nechať si podpísať nové DVD.

Geostorm

Nedeľa, 19:30. Humenské Kino Fajn premieta americkú sci-fi dráma Geostorm. – Po sérii prírodných katastrof ohrozujúcich našu planétu sa poprední predstavitelia štátov celého sveta dohodnú na vytvorení rozsiahlej sieti satelitov k riadeniu globálnej klímy, ktorá má zaistiť bezpečnosť všetkých obyvateľov planéty. Niečo sa však pokazí a systém vytvorený na ochranu Zeme, začne na Zem útočiť a začína závod s časom, kedy je nutné zistiť skutočnú hrozbu skôr, než geomagnetická búrka zmetie zo zemského povrchu všetko a všetkých…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM