Krimi

Obvinený z výtržníctva i ublíženia na zdraví. Čo sa podľa polície odohralo pred nočným barom v Humennom?

Polícia rieši udalosť, ktorá sa podľa nej mala odohrať pred jedným z nočných podnikov v Humennom. Padlo už aj obvinenie a nad Pavlom visí v prípade dokázania viny hrozba odňatia slobody až na tri roky.

Ilustračný obrázok k článku Obvinený z výtržníctva i ublíženia na zdraví. Čo sa podľa polície odohralo pred nočným barom v Humennom?
Zdroj: TASR

Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej, pred jedným z humenských nočných podnikov došlo k fyzickému útoku na 35-ročného muža. „Výsledkom tohto úroku bol zlomený nos u napadnutého muža,“ poznamenala Migaľová.

Ako uviedla bližšie, polícia na základe oznámenia vec preverila a poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva a vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.

„Ku skutku došlo v sobotu krátko pred polnocou, kedy 41-ročný Pavel napadol jedného zo zákazníkov. Udrel ho päsťou do hlavy najskôr v priestore baru a neskôr aj pred barom. Pavel sa dopustil na mieste verejnosti prístupnom výtržnosti a to tým, že napadol iného a úmyselne mu ublížil na zdraví,“ povedala policajná hovorkyňa.

Doplnila, že poverený príslušník vzniesol Pavlovi obvinenie zo spomínaných skutkov. „Obvinenému mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na tri roky,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM