Krimi

Obrovské nešťastie pri Humennom: Mladíka (†18) zavalil traktor, zraneniam podľahol

K tragickému úmrtiu došlo dnes následkom prevrátenia traktora v Humenskom okrese. Nešťastie sa odohralo v obci Baškovce. O život prišiel mladík (†18). To však nie je všetko, podobný prípad sa odohral aj na inom mieste v Prešovskom kraji, kde traktor zavalil chlapčeka (†11).

Ilustračný obrázok k článku Obrovské nešťastie pri Humennom: Mladíka (†18) zavalil traktor, zraneniam podľahol
Zdroj: TASR

V Baškovciach okolo poludnia došlo k tragédii, keď pod prevráteným traktorom ostal zakliesnený 18-ročný chlapec. Na mieste zasahovali hasiči z Humenného a záchranná zdravotná služba. „Hasičom sa napriek veľkej snahe ani po skoro hodinovej resuscitácii nepodarilo osobu oživiť,“ uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Dnešná sobota je zdá sa čiernym dňom v Prešovskom kraji. Podobný prípad sa totiž stal pred tým nad obcou Lesnica, kde sa traktor na poľnej ceste prevrátil a zavalil 11-ročného chlapca. Hasiči privolaní pred 8.00 h dieťa v krátkom čase vyslobodili a oživovali ho až do príchodu vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. „Chlapca sa žiaľ nepodarilo oživiť a lekár konštatoval exitus,“ uviedla Farkasová.

Podľa hasičov bola pri tragédii v Lesnici prítomná rodina chlapca, zranenie pritom utrpelo aj maloleté dievča.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM