Zuzana Ročeňová Rôzne

Obľúbené letovisko chcú pohnúť k lepšiemu: Zbierajú sa návrhy na zlepšenie podmienok na Domaši!

Občianski aktivisti zbierajú návrhy na zlepšenie podmienok na Domaši. Zapojiť sa môžu bežní ľudia, chatári alebo obyvatelia obcí spravujúcich rekreačné strediská. Podarí sa aj vďaka tejto akcii zatraktívniť Domašu už na tohtoročnú letnú sezónu?

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené letovisko chcú pohnúť k lepšiemu: Zbierajú sa návrhy na zlepšenie podmienok na Domaši!
Zdroj: TASR

Verejnú výzvu na prekladanie návrhov, ktoré by mohli zlepšiť život a podmienky rekreácie na Domaši, spustila v týchto dňoch skupina občianskych aktivistov.

„Uveďte, ktorej obci a ktorému starostovi v okolí Domaše sú vaše želanie či žiadosť určené, či ste chatár, rekreant alebo obyvateľ danej obce, no a samozrejme, čo vás trápi a aký problém žiadate vyriešiť. Vaše požiadavky by mali byť reálne s prihliadnutím na to, čo je možné v priebehu roka, respektíve do letnej turistickej sezóny zrealizovať,“ uvádza sa v podmienkach spomínanej výzvy zverejnených na internetovej stránke domasacity.sk.

Návrhy adresované starostom

Iniciátorom výzvy je Občianske združenie chatárov a rekreantov Domaše. Zhromaždené požiadavky sa chystá spracovať do uceleného dokumentu, ktorý chce následne adresovať starostom jednotlivých obcí v okolí Domaše – Holčíkoviec, Novej Kelče, Bžian a Kvakoviec.

Verejnosť môže zasielať svoje návrhy autorom výzvy na adresu info@domasacity.sk, alebo cez odkazovač na spomínanej internetovej stránke, a to do 31. januára tohto roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM