Rôzne

Nový futbalový stánok v Humennom: Kedy by sa tam mohol odohrať prvý zápas?

Práce na novom futbalovom štadióne v Humennom pokračujú, pre hráčov FK Humenné zostáva nateraz domácim stánkom štadión Pri mlyne. Dokedy?

Ilustračný obrázok k článku Nový futbalový stánok v Humennom: Kedy by sa tam mohol odohrať prvý zápas?
Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulú nedeľu mali hráči FK Humenné odohrať prvý jarný majstrovský zápas a to na domácom štadióne Pri mlyne. Počasie však bolo proti. V rámci druhého kola ich čaká derby zápas v Ptičím.

Ako už pred sezónou deklarovali zástupcovia klubu, cieľom je postúpiť o úroveň vyššie. A zatiaľ sa to napĺňa. Po jesennej časti vedie FK Humenné tabuľku štvrtej ligy Sever o jedenásť bodov pred prenasledovateľom z Popradu. Humenčania pritom neprehrali ešte ani zápas, len jediný raz remizovali.

A čo nový futbalový stánok? „Jarnú časť odohrá FK Humenné na ihrisku Pri mlyne, ak všetko dobre pôjde, tak posledný zápas so Sokolom Ľubotice by sa spoločne s oslavami postupu mohol 16. júna uskutočniť už na zrekonštruovanom futbalovom štadióne,“ uviedla humenská radnica.

"Všetci by sme boli veľmi radi, keby sme Humenné vrátili čo najvyššie v hierarchii slovenského futbalu a nadviazali na predchádzajúce úspechy klubu. Verím, že nám k ešte lepším výkonom dopomôže aj zrekonštruovaný štadión, ktorý je tesne pred dokončením. Tribúny pre fanúšikov sú už hotové, momentálne sa pracuje vo vnútri novej prevádzkovej budovy. Bolo by veľmi príjemné, keby sme práve tam mohli zakončiť túto zatiaľ veľmi úspešnú sezónu,“ priblížil pre web radnice manažér FK Humenné Martin Polák.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM