Rôzne

Novinka na Mestskom úrade v Humennom: Odteraz tam už vybavíte aj TOTO

Mestský úrad (MsÚ) v Humennom prichádza s novinkou. A mnohých obyvateľov to zaiste zaujme. Sledujte, čo tam môžete po novom vybaviť...

Ilustračný obrázok k článku Novinka na Mestskom úrade v Humennom: Odteraz tam už vybavíte aj TOTO
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

MsÚ v Humennom otvoril tzv. Integrované obslužné miesto občana (IOMO). V priestoroch matriky na 1. poschodí budovy na Kukorelliho 34 tak je od tohto týždňa možný prístup k elektronickým službám štátu. Informovala o tom Michaela Dochánová z tlačového referátu MsÚ v Humennom.

Čo to znamená v praxi? „Na jednom mieste vybavíte výpis, resp. odpis z registra trestov, výpis z Listu vlastníctva a výpis z Obchodného registra za asistencie špeciálne vyškoleného zamestnanca Mestského úradu. Výpis a odpis z registra trestov ako aj výpis z Obchodného registra bude dostupný už do 10 minút od podania žiadosti, pre výpis z Listu vlastníctva je lehota 24 až 48 hodín od podania žiadosti,“ priblížila M. Dochánová.

IOMO je podľa jej slov určené hlavne občanom, ktorí chcú ušetriť čas a vybaviť viac služieb pod jednou strechou bez zbytočného cestovania po rôznych úradoch.

Klientov IOMO navigujú pri vstupe do budovy nálepky a smerové tabuľky, ktoré ich zavedú priamo do určenej miestnosti. V budúcnosti bude radnica zvažovať ešte možnosť ďalšieho rozšírenia služieb.

Novinka na MsÚ v Humennom: Integrované obslužné miesto občana
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM