Hokej

Nové vedenie MHK Humenné urobilo rodičovské združenie: Prišiel aj Pukalovič!

V Humennom sa naďalej rieši hokejová budúcnosť. Nové vedenie MHK Humenné zorganizovalo rodičovské združenie. A prišiel i Róbert Pukalovič.

Ilustračný obrázok k článku Nové vedenie MHK Humenné urobilo rodičovské združenie: Prišiel aj Pukalovič!
Zdroj: Dnes24/TASR

„Nové vedenie Mládežníckeho hokejového klubu Humenné, na čele s jeho konateľom p. Matyšákom, v zastúpení p. Šmídu, zorganizovalo 5. augusta rodičovské združenie, na ktorom prezentovalo rodičom našich športových nádejí novú víziu smerovania a rozvoja klubu,“ informovala Humenné 24 Michaela Dochánová, špecialistka pre styk s verejnosťou na tlačovom referáte Mestského úradu v Humennom.

Dorazil aj Pukalovič

Rodičovského združenia sa na pozvanie vedenia klubu zúčastnil aj Róbert Pukalovič, riaditeľ súťaží a regionálneho rozvoja Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

V rámci diskusie medzi rodičmi, vedením klubu a zástupcom SZĽH odzneli viaceré témy, týkajúce sa najmä ďalších perspektív našej hokejovej omladiny. „Z diskusie vyplynulo, že väčšina klubov na Slovensku má problémy so znižujúcim sa záujmom o hokej, keď namiesto výberu detí do prípraviek robia skôr ich nábor,“ uviedla Dochánová.

Tá ďalej informovala, že Róbert Pukalovič vyjadril podporu novému vedeniu hokejovému klubu, pričom za SZĽH prezentoval ich ochotu a pripravenosť pomôcť pri riešení otázok spojených s fungovaním klubu. „Takisto vyzdvihol dobrú spoluprácu mesta a jeho záujem financovať mládežnícky šport, ako aj financie, ktoré smeruje do opravy a inovácie zimného štadióna,“ doplnila M. Dochánová z MsÚ.

Aj na ľade

Cieľom prvého stretnutia nového vedenia klubu s rodičmi a zástupcom SZĽH bolo vytvorenie komunikačnej platformy, v rámci ktorej by otvorene diskutovali a hľadali možnosti riešenia otázok spojených s fungovaním klubu a športovou prípravou detí a mládeže.

„Vedenie klubu informovalo rodičov aj o tom, že napriek aktuálnym prácam na oprave strechy zimného štadióna v Humennom, zabezpečí a bude aj financovať bezproblémovú letnú prípravu našich mládežníckych družstiev,“ informovala Dochánová s tým, že letná príprava bude prebiehať nielen na suchu, ale i na ľade – pričom trénovať sa bude aj na alternatívnych ľadových plochách v okolí Humenného.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM