Tomáš Šuhajda Rôzne

Nevšedné mená humenských bábätiek: Mia Elis, Fabricio, Shanaia a tým to nekončí!

Viacero humenských bábätiek, ktoré prišli na svet v uplynulom roku, dostalo od svojich rodičov na naše pomery naozaj netradičné mená. Veď si to pozrite v našom článku sami...

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné mená humenských bábätiek: Mia Elis, Fabricio, Shanaia a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Na našom portáli sme vás už informovali o prvom dieťatku narodenom v Humennom v roku 2017. Tou sa stala malá Ninka, ktorá sa narodila približne dve hodiny po polnoci. V takpovediac bábätkovskej téme sme potom ešte pokračovali aj ďalej.

Prezradili sme vám totiž hitparádu krstných mien detičiek s trvalým pobytom v meste Humenné narodených v roku 2016. Môžete v nej nájsť dievčenské mená ako napríklad Kristína, Michaela, Barbora či chlapčenské ako Jakub, Lukáš, Oliver a ďalšie.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké nevšedné krstné mená dávali humenskí rodičia svojim bábätkám v roku 2016. A veru, našlo sa viacero na naše pomery naozaj netradičných mien.

Ako náš spravodajský portál informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, z dievčenských ide o mená Mia Elis, Charlotte Constance, Katy, Phuong Anh, Roberta, Larisa, Shanaia, Kaytlin či Mary. Z chlapčenských to boli napríklad Justin, Liam, Ryan, Fabricio, Brayen, či Enrique.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM