Krimi

Nevideli ste niekde tohto Humenčana? Daniel (35) odišiel z domu pred 77 dňami, odvtedy ho niet!

Podľa polície Daniel (35) z Humenného odišiel po hádke s rodičmi z domu. Stalo sa tak 5. marca a odvtedy o ňom nikto z jeho príbuzných nič nevie.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde tohto Humenčana? Daniel (35) odišiel z domu pred 77 dňami, odvtedy ho niet!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom Humenčanovi, Danielovi Leckom. „Menovaný je nezvestný od 05.3. 2015, kedy v čase o 05:00 h odišiel z domu po slovnej hádke s rodičmi. Do dnešného dňa sa nevrátil ani nepodal o sebe rodine či príbuzným žiadnu správu,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Daniel je podľa slov policajného hovorcu vysoký 183 cm, strednej postavy, má okrúhlu tvár, šedé oči a je ostrihaný dohola. Naposledy mal na sebe oblečené modré šušťákové nohavice, mikinu čiernej alebo sivej farby, šiltovku béžovej farby a obuté mal tenisky Adidas.

„Akékoľvek poznatky k nezvestnému Danielovi Leckom oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom, t.č. 0961 823371, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na linku 158,“ dodal Džobanik.

Nezvestný Daniel (35) z Humenného. Nevideli ste ho niekde?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM