Zuzana Ročeňová Kultúra

Neuveriteľná zmes gagov a emócií: Rozbalí to u nás Zuzana Kronerová a máme sa na čo tešiť

Môžeme ju vidieť na televíznej obrazovke, v divadle alebo poznať jej hlas z rozhlasu a dabingu. Známa slovenská herečka Zuzana Kronerová sa už čoskoro predvedie v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľná zmes gagov a emócií: Rozbalí to u nás Zuzana Kronerová a máme sa na čo tešiť
Zdroj: TASR

„Rada si tresnem pohár vína, keď varím, stena, počuješ?” začína svoju show o obyčajnej žene po štyridsiatke, herečka Zuzana Kronerová. Shirley je vtipná glosátorka svojho totálne fádneho života. Ako sa ale dá glosovať fádny život? S výborným textom anglického dramatika Willyho Russela a skvelým majstrovstvom herečky Zuzana Kronerovej to ide.

Shirley v jej podaní je súčasne smiešna aj dojemná, šťastná aj nešťastná, krásna aj škaredá. Je rovnaká ako iné ženy v zrelom veku, ktoré sú nespokojné so svojím životom, niečo tomu chýba, chce to zmenu.

Za hodinu a pol vystrieda snáď všetky svoje duševné stavy a pochody. Keď komunikuje s inými postavami, máte pocit, akoby boli prítomné na scéne. Divák sa ani na moment nenudí a z očí sa mu nezadržateľne rinú slzy smiechu aj dojatia. Zuzana predvádza neuveriteľnú zmes gagov, emócií a postáv tak vynikajúco, že aj banálne, životom otrepané vety mení na perly.

Divadelné predstavenie Shirley Valentine je v Humennom naplánované na 9. marca o 19:00 v divadelnej sále MsKS.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM