Krimi

Nešťastie na Zemplíne: Došlo k zrážke chodca, po prevoze do nemocnice zomrel!

Na Zemplíne sa stalo nešťastie. Polícia informovala, že na priechode pre chodcov došlo k zrážke chodca, ten po prevoze do nemocnice zomrel.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na Zemplíne: Došlo k zrážke chodca, po prevoze do nemocnice zomrel!
3
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že hodinu a pol po polnoci dnešného dňa (10.1.) došlo v Snine na Ul. Strojárskej k dopravnej nehode. Dodala, že išlo o kolíziu medzi osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Yeti, ktorého vodičom bol 51-ročný muž a 28-ročným chodcom.

„Na priechode pre chodcov došlo k zrážke chodca, ten utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Vodič bol podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, výsledok skúšky bol negatívny. Vodič ani jeho traja spolujazdci vo veku 24, 24 a 21 rokov neutrpeli žiadne zranenia. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2 000 eur,“ povedala Migaľová.

Krajská policajná hovorkyňa doplnila, že okolnosti, presná príčina dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom na základe tejto tragickej udalosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ uviedla Migaľová.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta nehody.

Na Zemplíne došlo k nešťastiu: FOTKY z miesta nehody!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM