Rôzne

Nepreseďte víkend len doma: Aj takéto podujatia sa uskutočnia v Humennom a okolí

Nemáte žiadne plány na víkend? O to viac vás môže zaujať náš výberový prehľad podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste či okolí. Preštudujte si ho.

Ilustračný obrázok k článku Nepreseďte víkend len doma: Aj takéto podujatia sa uskutočnia v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Oni 2: Nočná korisť

Čo tak ísť sa trochu báť? V Kine Fajn dávajú v sobotu o 19:30 hod. americký horor Oni 2: Nočná korisť. Popis: Malo to byť príjemné rodinné stretnutie v chatovej osade na brehu jazera, ale na miesto určenia dorazila iba jediná rodina. Všade je úplné ticho a nikde v okolí nikoho nie je vidno…až kým sa večer neozve zvonček na dverách. Za nimi stoja traja psychopati v strašidelných maskách a nožmi v rukách. Práve našli svoju korisť a lov sa môže začať. Rodičia alebo deti? Kto bude silnejší a prežije?

Gallant

Ak dostanete v sobotu chuť na tanečnú zábavu, v Karpatia Bare to od 20:00 hod. roztočí kapela Gallant. Tešiť sa môžete na mieste tiež na tombolu či uvítacie drinky zdarma.

100 jarných kilometrov

Zaujímavé podujatie s názvom Brekovský hrad – zahájenie 100 jarných kilometrov organizuje na túto nedeľu Klub slovenských turistov Chemko Strážske. Otvorenie akcie je pri altánku pod hradom o 10:00 hod. Jej súčasťou budú súťaže pre deti, ženy aj mužov. Nebude chýbať možnosť opekania prinesených dobrôt.

Cirkus Pinka

V nedeľu zavíta do humenského Domu kultúry Bábkové divadlo spod Spišského hradu. Od 15:00 hod sa môžete tešiť na predstavenie s názvom Cirkus Pinka. Popis: Dojímavý príbeh akrobatky Pinky o tom, aké tenučké je lano medzi úspechom a neúspechom… Nazrime pod šapitó očami starej klaunky. Ukáže nám nielen pozlátko zábavy a smiechu, ale aj tvrdej driny akrobatky Pinky v čase, keď tam nie sú diváci.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM