Tlačové správy

Nenechajte si ujsť: Do Humenného mieri Rytmus, v Arene už tento piatok!

Jeden z najznámejších a najúspešnejších na slovenskej hudobnej scéne. Patrik "Rytmus" Vrbovský to príde už tento piatok rozbaliť do nášho mesta!

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť: Do Humenného mieri Rytmus, v Arene už tento piatok!
Zdroj: TASR

Na slovenskej hip hopovej scéne pôsobí už od roku 1992. Patrik Vrbovský, známy aj ako Metamorfolord, Pat3k a najmä ako Rytmus, menil a určoval po tie roky celý jej obraz.

Bolo to v roku 2001, keď stretol rapera Ega a DJ Aneša, s ktorými založil mega úspešné zoskupenie Kontrafakt. Preslávili sa nielen po celom Slovensku, ale aj za jeho hranicami. V roku 2004 vydali debutové CD E.R.A a dostali sa medzi najpredávanejších interprétov v krajine.

V roku 2007 založil Rytmus vlastné vydavateľstvo a vydal svoj prvý sólový album… Odvtedy pustil von ďalšie albumy, mega úspešné hity, atraktívne videoklipy a jeho život opisuje dokumentárny film s názvom RYTMUS Sídliskový sen, ktorý vznikal celých osem rokov a ktorý uzrel svetlo sveta len vlani.

Vráťme sa však do súčasnosti. Je september 2016 a Patrik Rytmus Vrbovský si to už tento piatok 23.9. namieri do nášho mesta. V známom humenskom Arena Night Clube je pripravená jeho live šou.

Vstupné? Do polnoci len 6 eur… Najnovšie aktuality o piatkovej akcii sledujte tu!

(PR)

Zdroj: Arena Night Club
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM