Tomáš Šuhajda Krimi

Nenapraviteľný: Mužovi (54) na 45 mesiacov vzali vodičák. Napriek tomu šoféroval, odmietol aj dychovú skúšku

54-ročného muža zastavila policajná hliadka. Nemal doklady a odmietol dychovú skúšku. Ako sa neskôr ukázalo, mužovi bol zadržaný vodičský preukaz na 45 mesiacov...

Ilustračný obrázok k článku Nenapraviteľný: Mužovi (54) na 45 mesiacov vzali vodičák. Napriek tomu šoféroval, odmietol aj dychovú skúšku
Zdroj: Webnoviny.sk

Nenapraviteľného šoféra zo Sniny obvinili včera humenskí dopravní policajti z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia.

„Obvinený muž jazdil v sobotu (11.5. 2013) v čase okolo 21:20 h na osobnom aute Škoda Fábia po Študentskej ulici v Snine. Po zastavení policajnou hliadkou bol vodič vyzvaný policajtmi k podrobeniu sa dychovej skúške, ktorej sa však odmietol podrobiť. Počas kontroly taktiež nepredložil žiadne doklady,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Policajti následne predviedli muža na policajné oddelenie. Tam zistili jeho totožnosť a tiež to, že vodičský preukaz má zadržaný a má súdom uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu 45 mesiacov.

„Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol podaný návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM