Krimi

Nehoda v Mysline: Bratia na štvorkolke spadli do betónového potoka!

K dopravnej nehode došlo v Mysline. Podľa polície viedol mladík (16) po obci štvorkolku a aj so spolujazdcom - bratom spadli do betónového potoka.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v Mysline: Bratia na štvorkolke spadli do betónového potoka!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok v čase okolo 18:20 h. došlo v obci Myslina v Humenskom okrese k dopravnej nehode. Podľa slov krajského policajného hovorcu Daniela Džobanika viedol 16-ročný mladík cez obec štvorkolku bez evidenčného čísla, pričom ako spolujazdec sa s ním viezol aj jeho 32-ročný brat.

„Počas jazdy vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť, vyšiel na trávnatú krajnicu vpravo v smere jazdy a následne spadli do betónového potoka. Obaja pritom nemali na hlavách prilby a mladý vodič nebol držiteľom príslušného vodičského oprávnenia,“ uviedol Džobanik.

Ten ďalej informoval, že obaja boli prevezení do nemocnice, kde zostali na pozorovaní. „Podľa predbežných správ mali utrpieť ľahšie zranenia,“ doplnil policajný hovorca.

Hmotná škoda na štvorkolke bola predbežne vyčíslená na 100 eur. „Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna, naopak u spolujazdca bola pozitívna s nameranou hodnotou 0,25 mg/l,“ uviedol ešte Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM