Rôzne

Neboli ste v sobotu v noci na námestí? VIDEO z vystúpenia Ega, takto sa bavili mladí Humenčania

Sobotňajšia noc Námestí slobody v Humennom patrila mladým (nielen) Humenčanom. Na programe bola diskotéka pod holým nebom. Pôvodne mal byť jej prvou hviezdou Rytmus, jeho rolu ale napokon prevzal rovnako hviezdny raper Ego. Pozrite si krátke VIDEO, ako to vyzeralo na námestí počas jeho vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku Neboli ste v sobotu v noci na námestí? VIDEO z vystúpenia Ega, takto sa bavili mladí Humenčania
Zdroj: Dnes24.sk

Žúrka pod holým nebom SEAT IBIZA EXPRES STREET PARTY odštartovala o ôsmej a trvala do polnoci, zabávali dídžeji Sukowach a Robert Burian a akciou sprevádzal Michal Sabo z Rádia Expres. FOTO z akcie si môžete pozrieť tu.

Zaujímavosťou sú rôznorodé reakcie pod prvým článkom o tejto párty, ktorý sme zdieľali na facebooku. „Bolo to super, bavila som sa tam,“ píše Sofia. Podľa Dominiky to bolo vynikajúce a lepšie ako v Snine, kde bola rovnaká žúrka na programe deň predtým. „Bolo fajn,“ komentoval podobne Tomáš.

A naproti tomu reakcie typu: „Napadá ma len jedno slovo trapas,“ okomentoval Robert. Komentáre nesmerovali automaticky len na organizátorov či vystupujúcich. „Strašná párty to bola vám poviem… Každý tam stál jak tvrdé Y… Hanba pre Humenné… Zbytočne je robiť takéto akcie… Ľudia tu sa nevedia zabaviť,“ znie celý komentár.

A aký je váš názor na túto párty?

Pre tých, čo neboli, prinášame krátke VIDEO natočené počas vystúpenia Ega.

Párty pod holým nebom v Humennom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM