Samospráva

Najkurióznejšia situácia zo všetkých obcí v našom obvode: Dvaja kandidáti a len jedno meno

V 22 obciach vo volebnom obvode Humenné nie je volebný výsledok ťažké uhádnuť. Tieto dediny majú totiž len jedného kandidáta na starostu. Najkurióznejšia situácia však nastala v inej dedinke, kde proti sebe zabojujú o hlasy dvaja kandidáti s rovnakým menom...

Ilustračný obrázok k článku Najkurióznejšia situácia zo všetkých obcí v našom obvode: Dvaja kandidáti a len jedno meno
Zdroj: TASR

Do obvodu Humenné patria okrem Humenného aj okresy Snina a Medzilaborce. A práve v Sninskom okrese sa nachádza dedinka Osadné, kde pri pohľade na zoznam kandidátov na starostu nájdeme dvoch uchádzačov: Róbert Mikuláško a Róbert Mikuláško. Medzi nimi je vekový rozdiel len tri roky. Jeden kandiduje za stranu SMER-SD a druhý za SNS. Tak či tak, obyvatelia tejto obce už poznajú meno svojho zvoleného starostu :-).

Iných 22 kandidátov v obciach z obvodu Humenné pôjde do boja bez protivníkov. Len jediného kandidáta majú obce Chlmec, Černina, Hostovice, Maškovce, Michajlov, Nechválova Polianka, Nižná Sitnica, Oľšinkov, Pakostov, Parihuzovce, Príslop, Prituľany, Runina, Ruská Volová, Stakčín, Sukov, Šmigovec, Ubľa, Ulič, Valentovce, Veľopolie aj Vyšné Ladičkovce.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM