Rôzne

Nabitý máj v Humennom: Vybrali sme TOP 7 podujatí, značte si do kalendárov!

Máme tu nový mesiac a máj so sebou prinesie do Humenného nejedno atraktívne podujatie. Vybrali sme 7 akcií, o ktorých sa rozhodne oplatí vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Nabitý máj v Humennom: Vybrali sme TOP 7 podujatí, značte si do kalendárov!
Zdroj: Dnes24.sk

5. – 7. máj: Švejkove pivné dni

Začneme, ako inak, obľúbeným pivným festivalom. Švejkove pivné dni štartujú už 5. mája a počas troch dní čaká na Humenčanov a spol. okrem zlatistého moku aj kultúrny program či iné sprievodné podujatia. Dara Rolins, pivný beh, hokej na veľkoplošnej obrazovke… Kompletný program nájdete tu!

11. máj: Divadelná komédia

V divadelnej sále Domu kultúry sa predvedú slovenské herecké hviezdy a to v súčasnej komédii Chlieb s maslom. Obsadenie: Dominika Žiaranová, Juraj Loj, Branislav Deák, Martin Mňahončák. Réžia: Alena Lelková. Vstupné je 13 eur.

17. máj: Svetoví tanečníci z USA

Humenné privíta tanečníkov zo svetovo uznávaného súboru Ballet Magnificat! Každoročne zhliadne jeho vystúpenia v USA a v Kanade takmer 80 tisíc divákov. Profesionálni tanečníci súboru pochádzajú z rôznych kútov sveta. Ballet Magnificat je známy svojim originálnym repertoárom skladajúcim sa z jednoaktových choreografií a celovečerných baletov. Dejiskom vystúpenia bude divadelná sála Domu kultúry, vstupné je 7/6 eur.

19. máj: Koncert Petra Breinera

Na klavíri hrá od svojich štyroch rokov. Humenčania sa môžu tešiť na koncert jedného z najslávnejších rodákov. V rámci Humenskej hudobnej jari sa tu predstaví klavírny virtuóz Peter Breiner. Vstupné: 5/4 eur. Viac sa dočítate aj tu.

24. máj: FÍHA tralala – ROK

Tešiť sa majú na čo aj tí najmenší. Do humenského Domu kultúry v máji zavíta aj pesničkovo-divadelná šou práve pre nich. V hodinovom programe ich obľúbený škriatok Fíha so svojimi rozprávkovými kamarátmi prevedie všetkými ročnými obdobiami. Zaspievajú si najznámejšie detské hity a zatancujú si na najobľúbenejšie fíhovské pesničky ako je Bumbarasa a mnoho ďalších. Vstupné je 11 eur.

27. máj: Milo Kráľ BAND

V závere mája si budú môcť prísť Humenčania vypočuť hudobný projekt herca a hudobníka Mila Kráľa, v ktorom spoluúčinkuje aj herečka Barbora Švidraňová. Koncert sa uskutoční v Nostalgia Music Pub-e.

28. máj: Šmolkovia sú späť!

A na záver opäť niečo pre drobcov. Hudobno-zábavná šou Rozprávkoland 2017, Šmolkovia sú späť bude plná svetelných efektov, tanečných vystúpení a hlavne obľúbených ,,šmolko hitov“, ktoré roztancujú dosť možne nielen deti, ale aj ich rodičov. Podujatie sa uskutoční v Dome kultúry, vstupné je 11,90 /9,90 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM