Krimi

Na ulici sa odohrala lúpež: Muž vykonával malú potrebu a vtedy to nastalo!

Vyšetrovateľ obvinil mladíka (27) zo zločinu lúpeže. Podľa polície mladík zozadu pristúpil k mužovi (40) a kopol ho do nôh i chrbta a tým to ešte neskončilo.

Ilustračný obrázok k článku Na ulici sa odohrala lúpež: Muž vykonával malú potrebu a vtedy to nastalo!
Zdroj: TASR

Ako informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, humenský vyšetrovateľ vzniesol počas uplynulého víkendu obvinenie zo zločinu lúpeže 27-ročnému mužovi zo Sniny.

„Obvinený muž mal v piatok (31.3.2017) krátko po 20:00 hod. prepadnúť v Belej n/Cirochou 40-ročného obyvateľa obce. V uličke oproti miestnemu baru vykonával poškodený malú potrebu, keď k nemu zozadu pristúpil obvinený a kopol ho do nôh a chrbta. Poškodený spadol na zem, následne ho ale obvinený schytil za opasok a zodvihol ho, pričom mu prikázal dať si ruky nad hlavu a hlavu oprieť o stenu vedľajšej budovy. Rozkopol mu ešte nohy a rukou mu začal šmátrať v oblasti pravého vrecka nohavíc, pričom od neho pod hrozbou zabitia pýtal peniaze,“ uviedol Džobanik.

Policajný hovorca zároveň dodal, že poškodený vybral papierové eurobankovky a hodil ich na zem. „Peniaze obvinený vzal a odišiel,“ uviedol Džobanik s tým, že prepadnutý muž neutrpel žiadne zranenia avšak vznikla mu škoda minimálne 300 eur.

„Policajti ešte v ten večer zadržali podozrivého, ktorý bol po vykonaní procesných úkonov aj obvinený a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ povedal ďalej Džobanik. Dodal, že vyšetrovateľ voči obvinenému spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM