Volejbal

Na situáciu okolo VK Chemes Humenné reaguje šéf slovenského volejbalu: Ľubor Halanda stále verí!

Správna rada VK Chemes Humenné v oficiálnom stanovisku informovala, že družstvo mužov po odohratí základnej časti slovenskej extraligy zo súťaže odstúpi. Stalo sa tak po tom, čo predseda Správnej rady klubu Stanislav Rehúš odstúpil zo svojej funkcie a klub následne prišiel aj o generálneho sponzora.

Ilustračný obrázok k článku Na situáciu okolo VK Chemes Humenné reaguje šéf slovenského volejbalu: Ľubor Halanda stále verí!
Zdroj: TASR

Bližšie info, vrátane oficiálneho vyhlásenia Chemes a.s. a čo bude s mládežou sa dočítate TU!

Prezident Slovenskej volejbalovej federácie Ľubor Halanda naďalej verí, že nepríde k najhoršiemu scenáru. „Minulý týždeň mi bývalý predseda Správnej rady pán Ing. Rehúš naznačoval, že môže prísť aj k takejto možnosti. Ja som stále veril, že sa dohodnú, ale ako vidno, zainteresované strany bohužiaľ k dohode neprišli. Nie sme nadšení z tejto situácie, ale veríme, že nakoniec príde k dohode a nenaplní sa najhorší možný scenár, teda odstúpenie družstva ŠK Chemes Humenné zo súťaže. Veríme, že napokon príde k rozumnému riešeniu,“ uviedol šéf slovenského volejbalu v reakcii pre oficiálny web SVF.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM