Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na Šírave sú v nasadení i pracovníci nemocnice: Na motozraze vraj potečie krv

Časť pracovníkov michalovskej nemocnice môžete stretnúť na Zemplínskej šírave. V stredisku Hôrka sa v týchto dňoch koná jedno z najväčších stretnutí motocyklových priaznivcov v strednej Európe a potrvá až do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Na Šírave sú v nasadení i pracovníci nemocnice: Na motozraze vraj potečie krv
Zdroj: TASR

Na 14. Medzinárodnom motozraze Sveta motocyklov Zemplínska Šírava 2015 má svoje zastúpenie aj michalovská nemocnica Svet zdravia. „Naši zamestnanci hematologicko- transfúziologického oddelenia v spolupráci s Červeným krížom tu budú vykonávať odbery krvi, ktorej máme v tomto letnom dovolenkovom období nedostatok,“ informoval hovorca nemocnice Tomáš Kráľ. „Ak budete mať náhodou cestu okolo, v obidvoch stánkoch ste vítaní,“ pozýva.

Organizátori motorozrazu hovoria, že darovanie krvi je dobrý skutok, ktorým môžete prispieť k záchrane ľudského života a zdravia. „Premýšľali ste už niekedy o tom, že by ste chceli darovať krv? Možno ste aj v sebe našli dostatok odvahy a odhodlania, ale dobrý nápad stroskotal na nedostatku času, či, povedzme si na rovinu, aj na našej lenivosti a pohodlnosti. Jedinečná šanca sa pre záujemcov naskytne počas konania Motozrazu Sveta motocyklov na Zemplínskej Šírave,“ povedali usporiadatelia motozrazu. Mobilnú transfúznu jednotku nájdete priamo v areáli.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM