Rôzne

Na kamenickom letisku bude veselo: Box s Tomim Kidom, koncert Desmodu a to nie je všetko!

Nielen Humenné, ale aj Kamenica nad Cirochou oslavuje 700. výročie prvej písomnej zmienky o obci. A na letisku sa uskutoční parádne dvojdňové podujatie!

Ilustračný obrázok k článku Na kamenickom letisku bude veselo: Box s Tomim Kidom, koncert Desmodu a to nie je všetko!
Foto: Rastislav Búgel

Obec Kamenica nad Cirochou oslavuje v tomto roku 700. výročie prvej písomnej zmienky o obci. A na tamojšom letisku sú pripravené veru poriadne oslavy. V dňoch 16. a 17. júna sa tam uskutočnia Kamenické dni.

Box, Desmod…

Na prvý deň sú naplánované ukážky záchranných zložiek, polície aj armády. Nasledovať bude boxerský program s Tomim Kidom Kovácsom, kde nebude chýbať ani 5-násobný majster Kuby Christian Martinez či slovenský šampión z chatrče Viliam Tanko. A do ringu sa postaví aj Kuly, ktorý následne odohrá na letisku koncert so svojou kapelou Desmod. Preskokanom bude kapela S.P.L.N.

Kamenický päťboj

Program bude pokračovať aj v nasledujúci deň a odštartuje ho slávnostná svätá omša. Potom si na svoje prídu milovníci folklóru, predvedie sa hneď niekoľko domácich aj zahraničných súborov. Návštevníci budú tiež svedkami kamenického päťboja o naj chlapa a naj babu a všetko vyvrcholí koncertom skupiny Drišľak.

Počas oboch dní budú pripravené kolotoče, skákacie hrady či iné atrakcie pre deti a dospelí si budú môcť vyberať z viac ako 20 druhov pív a rôznych grilovaných pochúťok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM