Rôzne

Na ihrisku pri mlyne sa stretnú bývalí hráči Humenného: Futbalový zápas pre Čiša!

Na ihrisku pri mlyne strávi časť svojho života mnoho mladých Humenčanov, ktorí snívajú o tom, že sa raz stanú veľkými futbalistami. Nikomu sa to však nepodarilo dotiahnuť tak ďaleko ako Mariánovi Čišovskému. Ten teraz bojuje s vážnou chorobou a jeho tunajší kamaráti ho chcú v tomto boji podporiť.

Ilustračný obrázok k článku Na ihrisku pri mlyne sa stretnú bývalí hráči Humenného: Futbalový zápas pre Čiša!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informuje facebooková stránka Vendo Sport, ktorá sa venuje futbalovému dianiu v našom okolí, už tento piatok sa uskutoční priateľské futbalové stretnutie bývalých spoluhráčov Mariána Čišovského (35), ktorí s ním spoločne obliekali humenský dres či už A-mužstva alebo dorastu. Cieľom tohto zápasu je vyjadriť na diaľku podporu Mariánovi v jeho boji so zákernou chorobou.

Jednotlivé výbery povedú Ladislav Harakaľ st. a Vladimír Sivý. Účasť prisľúbili hráči ako Peter Murinčák, Patrik Mycio, Peter Sukovský, Norbert Belán, Marek Lukáč, František Hanc, Rastislav Tomovčík, Ľubomír Mati, bratia Opielovci, Marek Čerňa, Ľudovít Ďurian, Štefan Tomčák, Róbert Greš, Štefán Jenčík a veľa ďalších.

Stretnutie sa uskutoční už tento piatok 5. júna o 17:00. Vstup na zápas je voľný.

Marián Čišovský

Marián Čišovský je hráčom aktuálne najlepšieho českého tímu FC Viktoria Plzeň. S futbalom začínal v rodnom Humennom. Na ZŠ Hrnčiarskej navštevoval športovú triedu so zameraním na futbal. V roku 1999 prestúpil do Interu Bratislava. Hrával takisto za Artmediu Petržalka, rumunský FC Temešvár a Žilinu. V rokoch 2000, 2001 a 2008 sa tešil z titulu majstra Slovenska. Odohral množstvo zápasov za slovenskú reprezentáciu, vrátane tých na olympijskom turnaji v Sydney v roku 2000.

Prečítajte si tiež:

Dojímavý odkaz hráčov repre pre najúspešnejšieho odchovanca humenského futbalu: Čišo bojuj!

Výber zo starších článkov:

Športovcom roka 2013 je Marián Čišovský, kolektívom volejbalový ŠK Chemes

Humenský odchovanec Marián Čišovský: Prvýkrát v elitnej desiatke futbalistov roka!

Marián Čišovský nielen pod humenským nadjazdom: Pozrite, v akej verzii ho videli v Plzni

Foto: ilustračné, ihrisko pri mlyne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM