Krimi

Na dvore sa strhla susedská bitka, palicami hlava-nehlava: Padlo viacero obvinení

Muži zákona museli zasahovať pri bitke dvoch rodín. Podľa polície sa bili viacerí a nechýbali ani palice...

Ilustračný obrázok k článku Na dvore sa strhla susedská bitka, palicami hlava-nehlava: Padlo viacero obvinení
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ obvinil zo spáchania prečinu porušovania domovej slobody štyri osoby z okresu Michalovce. „Dve ženy (43,18) spoločne s 22-ročným mužom a 15-ročným tínedžerom v uplynulý utorok (5.4.) okolo 21. hodiny v obci Zemplínske Kopčany, neoprávnene vnikli na pozemok rodinného domu,“ informoval policajný hovorca Alexander Szabó.

Ďalej pokračoval, že spoločne rukami a telom pretlačili dvojkrídlovú bránu do dvora rodinného domu, ktorú sa v tom čase pokúšal pred nimi zatvoriť muž (41). Podľa polície vnikli do dvora, kde obvinený muž (22) fyzicky napadol poškodeného, ktorého udieral päsťami. Následne podľa policajných informácií napadol aj syna poškodeného (20).

„Obvinené ženy vzápätí drevenými palicami, napadli ženu poškodeného (39), ktorú bili palicami. Pridal sa aj obvinený tínedžer, ktorý na poškodeného taktiež zaútočil palicou,“ uviedla polícia, ktorá doplnila, že poškodený muž utrpel viaceré zranenia s predbežnou práceneschopnosťou a dobou liečenia do 7 dní. „Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia viny na jeden až päť rokov, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu,“ uzavrel A. Szabó.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM