Kultúra

Mórová a Trnavský v Humennom: Predstavia nám lásku medzi mužom a ženou

13. apríla zavítajú do Humenného ďalšie divadelné hviezdy. Tešiť sa môžeme na Dianu Mórovú a Martina Trnavského, známych tiež z televíznych seriálov.

Ilustračný obrázok k článku Mórová a Trnavský v Humennom: Predstavia nám lásku medzi mužom a ženou
Zdroj: Dnes24.sk

13. apríla o 19:00 hod. je v divadelnej sále Domu kultúry na programe hviezdne obsadené divadelné predstavenie MEDZI ŽENOU A NEBOM. V hre sa predstavia Diana Mórová, Martin Trnavský a Radim Novák. Vstupenky v cene 10 € si môžete zakúpiť v pokladni MsKS.

Láska z rôznych uhlov pohľadu

Herci v hre predvedú lásku medzi mužom a ženou z rôznych uhlov pohľadu. Jednotlivé mesiace v roku tvoria paralelu k vývoju lásky. Niekedy ide o šťastnú lásku, inokedy naopak o rozchod, raz ide o mladý pár, inokedy o starší. Nálada jednotlivých mesiacov je prenášaná do výstupov – január predstavuje genézu lásky, február rozhovor milencov v posteli, atď.

Televízne hviezdy

Slovenská herečka Diana Mórová je známa najmä ako Ivanka z jojkárskeho Paneláku. V tom istom seriály v úlohe Zdenka účinkuje aj Martin Trnavský. V jeho rodnom Česku sa stal známy najmä vďaka pôsobeniu v seriáloch Světla pasáže a Ordinace v růžové zahradě.

Zdroj a foto: Mestské kultúrne stredisko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM