Tomáš Šuhajda Krimi

Mladý Humenčan (23) ukradol susede tablet: S parťákmi ho za babku predali a potom si kúpili marihuanu

Mladík (23) z Humenného mal podľa polície vojsť do bytu susedy a ukradnúť jej tablet. Spolu s ďalšími mladíkmi (17, 18, 21) ho mali predať a za peniaze si kúpiť marihuanu.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Humenčan (23) ukradol susede tablet: S parťákmi ho za babku predali a potom si kúpili marihuanu
Zdroj: Webnoviny.sk

Humenskí policajti obvinili v stredu z prečinu porušovania domovej slobody 23-ročného Humenčana a z prečinu podielnictva ďalších troch Humenčanov vo veku 17, 18 a 21 rokov.

„Humenčan obvinený z porušovania domovej slobody ukradol 28.3. v čase okolo 12:00 z bytu svojej susedy (59) tablet. Využil jej nepozornosť a to že riadne neuzamkla dvere bytu, pričom vošiel dnu a zo stola v kuchyni ukradol biely tablet v hodnote 180 eur,“ informoval Humenné24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa ďalších slov policajného hovorcu, zvyšní traja obvinení mu pomohli predať tablet ešte v ten istý deň v Michalovciach za 30 eur a urobiť tak mali aj napriek tomu, že vedeli, že tablet je ukradnutý.

„Za 20 eur si kúpili marihuanu, ktorú aj následne hneď vyfajčili a zvyšné peniaze si nechal najstarší z nich,“ dodal Džobanik. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM