Tomáš Šuhajda Krimi

Mladík (†22) prišiel o život v horiacej Felicii: Takto sa vyjadril zisťovateľ príčin požiarov

V noci na utorok horelo v Belej nad Cirochou osobné auto, v ktorom sa nachádzal mladý miestny muž (†22). Privolaný lekár už mohol len konštatovať smrť. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (†22) prišiel o život v horiacej Felicii: Takto sa vyjadril zisťovateľ príčin požiarov
Zdroj: TASR

Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. „Vo dvore medzi budovami bývalého obecného úradu a požiarnej zbrojnice, došlo za doposiaľ nezistených okolností k požiaru osobného motorového vozidla, kde po jeho uhasení bolo zistené, že na strane vodiča na prednom sedadle sa nachádza nehybné ľudské telo. Na základe ďalších zistení bolo preukázané, že ide o 22-ročného miestneho muža. Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, ktorý uviedol, že k požiaru vozidla došlo pravdepodobne od cigaretového ohorku,“ informovala Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Polícia podľa ďalších slov Migaľovej zaistila na mieste ďalšie stopy, ktoré budú zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. „Z dôvodu presného zistenia príčiny smrti mladého muža bola nariadená pitva,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Čítajte tiež:

Nočný požiar osobného auta: Vo Felicii vyhasol ľudský život

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM