Krimi

Mladíci sa dostali v krčme do konfliktu s miestnymi mužmi: Čo nasledovalo potom, už pripomína Divoký západ!

Udalosť v obci Dlhé nad Cirochou pripomína hotový Divoký západ. V jednom z tamojších pohostinstiev došlo k bitke, po ktorej polícia obvinila štyroch mladíkov. Ako dopadla divoká potýčka a čo jej padlo za obeť?

Ilustračný obrázok k článku Mladíci sa dostali v krčme do konfliktu s miestnymi mužmi: Čo nasledovalo potom, už pripomína Divoký západ!
Zdroj: TASR

Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, muži zákona včera obvinili z prečinu výtržníctva troch mladíkov (17, 20, 21) z obce Ondavské Matiašovce a jedného (15) z Dlhého nad Cirochou, pričom podľa jeho slov sa obvinená štvorica dostala v utorok večer v jednom z pohostinstiev v Dlhom nad Cirochou do konfliktu s miestnymi mužmi. A konflikt vygradoval podľa polície teda poriadne, veď čítajte ďalej…

„V čase okolo 23:15 h sa vrátili do pohostinstva, kde so sebou si doniesli drevené laty a klátiky a s nimi napadli tam prítomných štyroch mladých mužov,“ priblížil situáciu Džobanik.

Napadnutým mužom podľa policajného hovorcu nespôsobili zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie, avšak došlo k rozbitiu asi 30 kusov pollitrových pohárov. „Všetci štyria obvinení sú stíhaní na slobode,“ zakončil Džobanik.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM