Rôzne

Mladí Humenčania vo VIDEU zbúrali mesto: Nočná mora sa skončí v momente, keď...

Video z dielne dvoch mladých Humenčanov začína poriadne temnou a pochmúrnou atmosférou. Totálne zničená metropola východu a aj Humenné. V určitom okamihu však vo videu nastane úplný zvrat...

Ilustračný obrázok k článku Mladí Humenčania vo VIDEU zbúrali mesto: Nočná mora sa skončí v momente, keď...
Zdroj: YouTube.com

Technologická doba otvára mladým ľuďom nové možnosti na sebarealizáciu. Študent Strednej odbornej školy polytechnickej Róbert Antoni (18) a jeho kamarát Peter Belcák (17) z GAGLS rozhodne netrávia čas prázdnin ničnerobením. Nedávno zavesili na internet video, ktoré…

Začína síce pochmúrnou atmosférou, v rámci ktorej „nechali zničiť“ metropolu východu Košice a v jednom zábere aj Humenné, no potom temnotu vystrieda niečo iné, a v tom sa práve schováva aj posolstvo videa. Na scénu prichádza psík ako malý záchranca a svet je odrazu krajší.

„Situácia je taká aká je, a nejedno zvieratko končí na ulici opustené. Prišlo nám fajn upozorniť práve na tento fakt a trošku motivovať ľudí, aby si vstúpili do svedomia alebo prípadne aby tí, ktorí zvažujú nového zvieracieho člena rodiny, siahli práve po možnosti adopcie z útulku,“ vysvetľuje Róbert, jeden z autorov videa.

Videom sa chlapci chceli niečo naučiť, zabaviť, no a v neposlednom rade získať nové skúseností. Takúto grafickú animáciu zbúraných miest robili vôbec po prvýkrát. Výsledok? Pozrite si video a posúďte sami.

Malý záchranca
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM