Krimi

Mladá Humenčanka (15) zažila peklo v podchode! Polícia obvinila mladíka zo zločinu vydierania

Podľa polície mal mladík (19) vytiahnuť na mladučkú Humenčanku (15) v podchode nôž a vzrušene na ňu naliehať, aby s ním šla za kríčky.

Ilustračný obrázok k článku Mladá Humenčanka (15) zažila peklo v podchode! Polícia obvinila mladíka zo zločinu vydierania
Zdroj: Dnes24.sk

Humenský vyšetrovateľ obvinil mladíka zo zločinu vydierania. „V utorok (8.7. 2014) popoludní prechádzalo 15-ročné dievča Štefánikovou ulicou v Humennom. Pri vstupe do podchodu k nej pristúpil obvinený a jednou rukou ju chytil za krk a druhou jej na líce priložil tupou stranou nôž. Niekoľkokrát jej prešiel po líci tupou stranou noža a vzrušene na ňu naliehal, aby s ním šla za kríčky,“ opísal situáciu prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dievča podľa neho začalo kričať o pomoc a mobilným telefónom vytočilo číslo 158. „V tom ako kričala ju obvinený pustil a ušiel preč,“ priblížil Džobanik.

Mladá Humenčanka neutrpela žiadne zranenia. „Aj vďaka kvalitnému záznamu z kamery v podchode a opoznaniu ľuďmi sa obvineného v krátkom čase podarilo stotožniť a vypátrať,“ dodal policajný hovorca. Obvinený je stíhaný na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM