Volejbal

Milan Lízala (22) ukončil kontrakt s ŠK Chemes: Mladý volejbalista uvažoval aj nad koncom kariéry

Slovenský volejbalový klub ŠK Chemes Humenné ukončil spoluprácu so smečiarom Milanom Lízalom. Ešte v novembri si na tréningu v posilňovni poranil platničku a po návrate Miroslava Jakubova nezostalo pre neho v tíme voľné miesto.

Ilustračný obrázok k článku Milan Lízala (22) ukončil kontrakt s ŠK Chemes: Mladý volejbalista uvažoval aj nad koncom kariéry
Zdroj: Webnoviny.sk

Informovala o tom oficiálna stránka Slovenskej volejbalovej federácie (SVF). „Trénoval som individuálne s trénerom Novotom v Malackách a s ďalšími chalanmi. Veril som, že sa ešte vrátim, ale po príchode Mira Jakubova som bol na vedľajšej koľaji.“

Priveľa smečiarov

„Na mojom poste sú v Humennom Javorčík, Jakubov, Beňa a Pavelka a podľa trénera a vedenia klubu už pre mňa miesto nebolo. Dohodli sme sa na rozviazaní zmluvy a hoci sa pomaly končia prestupové termíny, tak verím, že sa ešte niekam dostanem,“ uviedol pre web SVF Lízala.

Čo ďalej?

Rodák z Malaciek uvažoval aj nad koncom kariéry, ale trinásť rokov venovaných volejbalu ho priviedlo k myšlienke naďalej zotrvať pri športe. Momentálne uvažuje nad pôsobením v zahraničnej súťaži. „Rád by som si zahral v Česku, v Rakúsku, alebo v druhej poľskej, či nemeckej lige. To by bol perfektný medzistupeň, pretože sa potrebujem rozohrať a dostať sa späť do formy,“ konštatoval Lízala.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM